Pet opravdanja zašto uvek morate da imate pivo u kući

Pivo Pivo.rs

Ovaj alkoholni napitak odličan je da se rashladite, ali to nije njegova jedina svrha. Donosimo vam nekoliko opravdanja zbog kojih bi trebalo uvek imati pivo u kući.

Zemlja za cveće
Pivo je odlično đubrivo. Sipajte nekoliko kašika piva u baštu kako bi je zemlja upila. Uz pomoć korisnih sastojaka iz piva, biljke će biti zdravije i vaša će bašta nabujati. A usput se možete rešiti i dosadnih napasti i puževa koji vam grickaju biljke. A pivom možete poprskati i posude sa voćem da oterate dosadne mušice.

Polirajte drveni nameštaj
Umočite krpu, kojom brišete drvenariju, u pivo i nežno prebrišite vaš namještaj. Pivo će učiniti vaš namještaj sjajnim i vratiti mu boju.

Uklanjanje mrlja
Možda će vas pivo poslužiti čak i bolje od mineralne vode. A ako se brinete zbog mirisa, onda nakon brisanja samo umočite krpu u vodu.

Posvetlite kosu
Neki koriste limun, a neki pivo. Potopite kosu u pivo, i ako ste u mogućnosti, izađite na sunce. Posvetleće vam lokne i izvući pramenove. .

Ispolirajte zlatni nakit
Umočite vaš nakit i ostale drangulije u posudu sa pivom, a potom ih suvom krpom dobro očistite. Bolje nego da koristite deterdžente ili neke druge hemikalije.

(Radiosarajevo.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.