Naša igra za finale

Naša igra za finale

Počela je “Naša igra za finale” UEFA Lige Evrope

OSVOJITE JEDNU OD 5 KARATA ZA FINALNU UTAKMICU ILI NEKI OD 100 SPECIJALNO DIZAJNIRANIH AMSTEL DRESOVA

Počela je igra za finale UEFA Lige Evrope i trajaće sve do 14. maja, a Friends Arena u Stokholmu čeka najveće fudbalske fanove iz Srbije da uživo prate završnicu ovog velikog takmičenja.

Amstel drugu godinu zaredom pruža jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje piva i fudbala. Kao ponosni sponzor Lige Evrope, Amstel pokreće aktivaciju “Naša igra za finale” koja najbolje učesnike vodi u Švedsku, na finale zakazano za 24. maj 2017. godine.

Uslov za učešće je kupovina Amstel pakovanja koje sadrži tri limenke piva, kao i specijalno dizajniranu čašu, povodom predstojeće finalne faze Lige Evrope za sezonu 2016/2017. Kupovinu možete da ostvarite u bilo kojoj prodavnici trgovinskih lanaca IDEA, Roda i Mercator širom Srbije. Na dnu pakovanja nalazi se kod koji je potrebno uneti prilikom registracije na sajtu WWW.AMSTELFINALE.RS.
Nakon registrovanja učesnici bi trebalo da pokažu svoje umeće u „šutiranju“ penala u igrici, odnosno da postignu što više golova u toku 90 sekundi.

Svake nedelje tokom trajanja aktivacije po jedan učesnik sa najvećim brojem postignutih golova osvojiće kartu za veliko finale, dok će ostalih 20 najbolje plasiranih osvojiti specijalno dizajnirane Amstel dresove. Ukupno će biti izabrano petoro dobitnika putovanja u Švedsku i biće podeljeno 100 dresova za najvatrenije Amstel navijače.

Budite i vi deo Amstel Premum Pilsener igre – “Naša igra za finale!


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’pivo_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.