SAMO PIVO

Samo Pivo!

Samo Pivo – Beograd

SAMO PIVO! je pab/bar koji svojim radom želi da doprinese popularizaciji kulture piva u Srbiji i razvoju novih koncepata konzumacije piva, koji su nažalost, još uvek nedovoljno zastupljeni u Srbiji.
Osnovna zamisao i ideja iza SAMO PIVO! projekta je da Beograd i Srbija konačno dobiju mesto koje će potpuno biti posvećeno pivu, svim vrstama piva dostupnim u Srbiji i unapređenju kulture ispijanja popularnog pića. Želja nam je da vremenom, uz kratke, ali zanimljive edukacije, promociju nedovoljno poznatih brendova, kao i predstavljanje potpuno novih brendova, koji trenutno nisu zastupljeni na našem tržištu, proširimo svest o bogatom i raznolikom svetu piva.
SAMO PIVO! nije samo još jedan kafić ili kafana, kakvih ima na stotine samo u Beogradu, već je potpuno originalan koncept koji kombinuje prepoznatljive elemente svojstvene engleskim pabovima (veliki izbor piva, osoblje koje tačno zna kakav proizvod nudi, nenametljiva i opuštena atmosfera), sa nekim karakteristikama specifičnim za tržište Srbije (gostoljubivost, otvorenost i komunikativnost).

SAMO PIVO! se nalazi u samom centru grada u ulici Milutina Bojića br. 2 i smešten je u intimnom prostoru, sa nepretencioznim ali originalno osmišljenim enterijerom, koji je kao stvoren za uživanje u vašim omiljenim pivima.
Nudimo vam 7 vrsta točenih piva, koja uključuju i sjajne proizvode novog igrača na domaćoj pivskoj sceni, pivare Kabinet, kao i sve prepoznatljiviji Grimbergen (Belgium Blonde Ale) i prefinjeno pšenično pivo Erdinger.
Pored točenih imamo još i preko 50 vrsta piva koja obuhvataju najbolje što se nudi na tržištu Srbije, uključujući i sledeće„pivske bisere“:
Neponovljiv udar hmelja proizvoda škotske pivare Brew Dog, od koje nudimo Indian Pale Ale, Amber Ale i Black Ale;
Tripel Karmeliet – belgijski „Golden Ale“ koji na jedinstven način kombinuje ječam, pšenicu i ovas stvarajući prepoznatljiv ukus namenjen pravim poznavaocima piva;
Vrhunska pšenična piva nemačke pivare Scheinder, od koje vam nudimo i pravu „bombu“– Aventinus Eis Bock sa 12% alkohola;
Sofistirani ukus češkog piva – Bernard, lager, tamno i crveno pivo – samo najbolje iz zemlje lagera;
London Pride – ponos Londona u srcu Beograda;
Brojna nemačka piva koja su izuzetno popularna na našem tržištu, uključujući i dobro poznati široki dijapazon pivare Paulaner, zatim Krombacher, Radeberger, Schofferhofer, Augustiner, Dortmunder DAB sa „pojačanom“ 0,66 l ambalažom, za one za koje konobari nikad dovoljno brzo ne donose nove ture, itd;
Pored navedenih piva, nudimo i francuski Kronennburg, klasike kao što su Nikšićko pivo, Staropramen, Beck’s, Tuborg, kao i domaće standarde Krugher i Brent, BIP, Jelen i Lav kao i brojna druga piva.
Čekamo vas!

SAMO PIVO! PUB & BAR
Adresa: Muilutina Bojića 2a, Beograd 110000, Srbija
E-mail: justbeer@samopivo.rs
Web sajt: www.samopivo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.