EX MARSHALL

 

Ex MarshallBar Ex Marshall se nalazi u samom centru grada

U dosadašnjoj saradnji nismo sreli luđu osobu od vlasnika lokala Ex Marshall. Bar Ex Marshall se nalazi u samom centru grada u ulici Đure Jakšića 5. Ovaj bar može da ugosti 120 ljudi koji imaju prilike da uživaju u jednom veoma originalnom ambijentu.

Ovo izvanredno mesto koje nudi spektakularno uživanje i otvoreno je od ponedeljka do nedelje od 08:00 časova, pa sve do ponoći, a petkom i subotom do 01:00h ujutru. Svi ljubitelji dobre muzike moći će da pronađu svoje utočište ovde.

Bar Ex Marshall nudi svojim gostima uživanje po veoma pristupačnim cenama, prilagođenim svačijem džepu. Naime, cene svih rakija u baru Ex Marshall su od 50 dinara, dok se cene piva u ovom lokalu i to velikog 0,5 kreću od 95 dinara. Uz svaku kafu, dobijate gratis palačinku. Ali, to nije sve! Uz svako kupljeno pivo 0,5 dobijate gratis kokice (i to dobro slane kokice, da bi gosti popili više piva i samim ti doprineli zaradi lokala). Pored toga u baru Ex Marshall možete da konzumirate i nargile što daje jednu mističnu notu celoj priči.

exmarshall01

Svake srede u baru Ex Marshall cena rakije je koliko ste teški, dok je četvrtkom ista priča za pivo. Svaki vaš izlazak u bar Ex Marshall biće jedinstveno i neponovljivo iskustvo, tome će doprineti kako muzika koja je u isto vreme i opuštajuća i pokretačka, tako i osoblje koje će se svojski potruditi da bar Ex Marshall vrlo brzo postane vaše omiljeno mesto.

Budite jedan od onih gostiju bara Ex Marshall, koji se ispunjeni i srećni nakon sjajnog provoda vraćaju kući. Ovde se jednostavno sve vrti oko dobrog piva i naravno, sjajne energije koja vlada u Ex Marshall-u!

Jer kako kažu ovde u Ex Marshall-u: ”Popij pivo kako hoćeš, ali povraćaj kao čovek!!”, ili ”Nije sramota zaspati za stolom, ali ne ostavljaj piće na cedilu!”.

Dobrodošli! Ex Marshall – klub bluda i razvrata!

Preuzeto sa http://www.beogradnocu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.