Jelen pivo

Jelen pivo

Jelen pivo

Peti put zaredom Jelen Pivo je „Najbolje iz Srbije“. Potrošači i stručni žiri su još jednom odali priznanje brendu broj 1 Apatinske pivare, izabravši ga za „Najbolji robni brend široke potrošnje u kategoriji pića“.

Ukus Jelen Piva rezultat je tradicije duge više od dva i po veka i neprocenjivog iskustva generacija pivara. Pravi se po tradicionalnoj recepturi Apatinske pivare od najboljih sastojaka iz prirode. Konstatno unapređenje procesa proizvodnje i kvaliteta doprineli su da Jelen od lokalnog piva preraste u internacionalni brend. Izvozi se na tržišta Švajcarske, Italije, Grčke, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

„Najbolje iz Srbije“ jedno je u nizu nagrada čiji je Jelen Pivo dobitnik. Nosilac je i najviših priznanja stručnog žirija „Monde Selection”, znaka„Najbolje iz Vojvodine”, nagrade „Brend Decenije”. kao i „Moj izbor”, zahvaljujući glasovima potrošača širom Srbije i anketi udruženja građana Moja Srbija. Posetioci beogradskog Beer Festa osam puta su proglasili Jelen Pivo za „NajboljepivoBeerFesta“, dok je prema istraživanju agencije GfK 2011, 2012. i 2013. Jelen pivo „Najomiljeniji pivski brend” u Srbiji.

Jedinstveni imidž Jelen je izgradio podržavajući kvalitetnu muziku, gitarski zvuk, dobru atmosferu i druženje: od Beer Festa, preko Dragačevskog sabora trubača u Guči, do mnogobrojnih koncerata koje je posetilo više desetina hiljada posetilaca. Čvrste veze Jelen Piva i sporta, prvenstveno fudbala, potvrđene su podrškom fudbalske reprezentacije Srbije, kao i sponzorstvom Jelen Super lige.

Viševekovno iskustvo u stvaranju recepture savršenog piva i ulaganja u inovacije, kao i primena iskustva svetskih proizvođača piva, čini Jelen Pivo prvim izborom potrošača u Srbiji.


Jelen Pivo je vodeći brend Apatinske pivare. Ovo pivo pravi se od najkvalitetnijih sastojaka, a svojim ukusom i prijatnom gorčinom već decenijama osvežava generacije i generacije pivopija kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

O rezultatima postignutim na tržištu i o vrhunskom kvalitetu Jelen Piva govore i brojne nagrade stručne javnosti i vodećih privrednih institucija, osvojene na brojnim domaćim i međunarodnim sajmovima.

Lider na domaćem tržištu, Jelen Pivo započelo je svoj uspešan pohod i na stranim tržištima. Zastupljeno je pre svega na tržištima susednih zemalja: Bosne i Hercegovine (gde je takođe tržišni lider), Makedonije, Hrvatske, kao i Austrije, Švajcarske, Grčke i Italije.