Šabački letnji festival – ŠLF 2017.

Šabački letnji festival

Petnaesto izdanje ŠLF-a – oaza pozitivne energije

Petnaesti Šabački letnji festival – ŠLF održaće se od 28. do 30. jula 2017. godine na Šabačkoj tvrđavi, pod sloganom OAZA, a u organizaciji Miksera.

Šabački letnji festival
Na ovogodišnjem izdanju festivala nastupiće brojni domaći, regionalni i svetski izvođači. Zvezda prve večeri festivala biće Darko Rundek, dok će subotu obeležiti nastupi Bjesova, Psihomodo Popa i Goblina. Program na Mejn Stejdžu u nedelju će zatvoriti Damir Urban & 4, dok će pre njih na binu izaći Stereo Banana i grupa Babe.

Na TvrDJava stejdžu nastupiće neka od najpoznatijih imena tehno i haus muzike, između ostalih Funkerman, Lehar, Magdalena, Dejan Milićević, Laura 2000, After Affair, a publika će moći da uživa i u klasičnoj muzici, pošto će se ŠLF ove godine otvoriti koncertom Dečje filharmonije sa solistom Jovanom Kulundžijom (violina).

Pored glavnog, organizatori su i za ovu godinu pripremili bogat prateći program – art zonu, teatar, ali i prvu retrospektivnu izložbu festivalskih fotografija, čije je otvaranje zakazano za 28. jul u 17 časova.

Karte su u prodaji na blagajnama Gigs Tix-a, DD Tickets-a i Win Win Shopa. Cena jednodnevne ulaznice iznosi 700 dinara (prvi i drugi dan), odnosno 450 dinara (treći dan), dok je komplet ulaznica 1400 dinara. Na dan festivala ulaznice će se prodavati po ceni od 800, odnosno 600 dinara (dnevne) i 1600 dinara (komplet).

Foto: Wikipedia – Psihomodo pop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.