15 godina kopao tunel do kafane

Tunel do kafane

Tunel do kafane

Vodoinstalater iz Irske se našao na sudu nakon što je komšiji probušio kanalizacionu cev. Pred sudom je rekao da je kopao put do paba koji se nalazi 800 metara od njegove kuće.

Za ovaj poduhvat mu je trebalo 15 godina, a razlog zbog kog se odlučio na kopanje je taj što njegova žena hrče.

“Moja žena ima problema sa hrkanjem. Nakon što sam odgledao film ’Bekstvo iz Šošenka’ 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašika do bušilica za tunel koju sam uspeo da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski toalet i ostavu”, izjavio je vodoinstalater Petsi Ker.

Ker je objasnio da je poslednjih pet godina odlazio u pab preko tunela u 23 sata, a vraćao se jedan sat posle ponoći dok je njegova supruga spavala.

“Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutru osećala miris alkohola, a ja sam joj govorio da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje trenutka kada će me neko uhvatiti. Vlasnik paba se pitao kako uvek dolazim niotkuda u isto vreme, i kako nestajem iz ženskog toaleta”, izjavio je Ker.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem sa kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cevi. Petsi ju je slučajno udario dok je kopao rupu.

Preuzeto sa: www.B92.net i www.KLIX.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.