LAV pivo

Lav pivo

LAV pivo

Pivaru ”Čelarevo” osnovao je 1892. godine Lazar Dunđerski, u to vreme, jedan od najistaknutijih srpskih veleposednika, u Čelarevu, na poljoprivrednom imanju svoje porodice. Početni kapacitet pivare iznosio je 10.000 hl godišnje. Nakon završetka II Svetskog rata u postupku nacionalizacije, pivara je od privatnog, postala državno i društveno vlasništvo.

Evolucija brenda
Tokom 70-ih godina prošlog veka kapaciteti pivare u Čelarevu su rasli i brend je evoluirao, dok je kvalitet Lav piva uvek ostajao na najvišem nivou. LAV je uvek bio spreman da prati i sluša potrebe svih svojih konzumenata. Svojim dizajnom je uvek išao u korak sa vremenom.

Uvođenje zelene flaše
2010. godine LAV je tržištu predstavio novu zelenu flašu. Nova flaša je bila potpuno redizajnirana i nešto što se do tada nije moglo naći na tržištu domaćih brendova. Ništa manje poznat nije bio ni legendarni slogan “Ili jesi ili nisi” koji je obeležio lansiranje nove flaše.

Nova LAV ikona
2012. Lav pivo lansira novu ambalažu. Novi unapređeni dizajn flaše je naš način da pokažemo da imamo snage i da smo uvek spremni da idemo u korak sa vremenom.


LAV pivo je tradicionalno pivo vrhunskog kvaliteta.

LAV pivo je svetlo Pilsner pivo punog ukusa, karakteristične prijatne arome i izbalansirane gorčine. Sadrži 5% alkohola i 11,44% ekstrakta. Poznat po inovativnom i praktičnom pakovanju, atraktivnom dizajnu i konstantnim unapređenjem ambalaže uz potvrđen kvalitet, Lav pivo namenjeno je potrošačima koje karakteriše ponos, iskrenost i samopouzdanje. Sinonim je za snažnu osobu koja u svakom trenutku zna šta želi i kako da nađe način da to ostvari. Neprekidna inovativnost i usavršavanje doveli su do lansiranja unapređenog Lav-a, u novoj ambalaži i sistemom otvaranja prilagođenom savremenim trendovima i potrebama ljubitelja brenda LAV.

LAV pivo je dobitnik zlatne medalje za vrhunski kvalitet u izboru nezavisnog međunarodnog instituta “Monde Selection” za 2006. godinu. Pored toga, 2007. godine, LAV brend je uvršten u “Superbrands Bible”, izborom za jednog od najboljih brendova Srbije.
LAV pivo se može naći u nepovratnim staklenim bocama od 0.33l i 0.4l povratnim bocama od 0.5l, limenkama od 0.5l, kao i PET ambalaži od 1l i 2l.

2 comments